Hoppa till innehåll

Att anlita oss

Att anlita en redovisningsbyrå

Varför ska du anlita oss som redovisningsbyrå ?

Från start

Många nystartade hoppar ofta över att anlita en redovisningsbyrå från start. Det uppleves ibland som en tjänst som är dyr och onödig. Men varför inte tänka om? Boka in ett första möte med oss där vi ger förslag på lämpligt bokföringsprogram, visar lämpligt konteringar, kanske vi till och med kan göra den första månaden tillsammans? På sått sätt säkerställer du att du gör rätt från början och förhindrar kostsamma rättelser och utredningar vid kommande bokslut.

Digitala bokföringsprogram

Med dagens digitala bokföringsprogram är det inte så svårt att sköta den löpande bokföringen själv, göra den roliga faktureringen där man ser att pengarna kommer in.

När verksamheten växer

När verksamheten växer kanske det dock bli dags att lämna över den löpande bokföringen. Att ta hjälp med företagets ekonomi leder ofta till både besparande av tid och pengar. Detta eftersom man dels kan öka sin ekonomiska vinst genom att göra rätt avdrag, men dels också eftersom man får mer tid över till företagets kärnverksamhet, det vill säga, det som ger intäkter till ditt företag.

Lokal och personlig redovisningsbyrå

Vi är en liten redovisningsbyrå med snabba beslutsvägar och ett flexibelt arbetssätt. Jag som driver byrån har över 15 års erfarenhet av arbete från ekonomi och redovisning i varierande storlek på företag. Min specialitet är mindre företag där jag sitter som ensam ansvarig och sköter allt från enklare registreringar till löner, årsbokslut och inkomstdeklaration. Om så önskas utför vi vårt arbete på plats på fasta tider och sköter din ekonomi precis som en anställd skulle göra.

Du är välkommen att kontakt mig via mail eller telefon så bokar vi ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans syr ihop ett paket som fungerar just för dig, vare sig vi gör allt eller om du sköter delar själv.